Hvordan skriver jeg Windows-talegenkendelse?
Hvordan skriver jeg Windows-talegenkendelse?

Video: Hvordan skriver jeg Windows-talegenkendelse?

Video: Hvordan skriver jeg Windows-talegenkendelse?
Video: Voice Typing v Windows Speech Recognition in Windows 11 Quick 9 Min Tutorial. 2024, April
Anonim

klik på Alle programmer, klik på Tilbehør, klik på Nem adgang og derefter på Windows talegenkendelse . Sig "begynd at lytte", eller klik på mikrofonknappen for at starte lyttetilstanden. Åbn det program, du vil bruge, eller vælg det tekstfelt, du vil diktere tekst til.

Spørgsmålet er også, er der en tale til tekst-app til Windows 10?

For at aktivere tale-til-tekst diktat i Windows 10 , tryk på vinduerne nøgle plus H( Windows tast-H). Det Cortana-systemet åbner en lille boks og begynder at lytte og derefter skrive dine ord, mens du siger dem det mikrofon, som du kan se i figur C.

Hvordan slår jeg Windows talegenkendelse fra? Sådan deaktiverer du online talegenkendelse i Windows10:

  1. Klik på 'Start' og vælg 'Indstillinger'.
  2. Naviger til afsnittet 'Privatliv'.
  3. Skift til 'Tale', og fra højre rude skubbes knappen for at slå funktionen fra under 'Online talegenkendelse'.

Også spurgt, er Windows 10-talegenkendelse god?

Microsoft har stille og roligt forbedret tale genkendelse funktioner i Windows 10 og i Office-programmerne. De er stadig ikke gode, men du vil måske give dem atry, hvis du ikke har talt med din computer i et stykke tid. Du kan stadig finde den i Windows 10 Hvis du søger efter windows talegenkendelse .”

Har Windows tale til tekst?

Brug diktat til at konvertere talte ord til tekst hvor som helst på din pc med Windows 10. Diktationsbrug tale genkendelse , hvilken er indbygget i Windows 10, så der er ikke noget du brug for at downloade og installere for at bruge det. For at begynde at diktere skal du vælge en tekst feltet og tryk på Windows logotast + H for at åbne diktatværktøjslinjen.

Anbefalede: