Hvad vil det sige at understrege noget?
Hvad vil det sige at understrege noget?

Video: Hvad vil det sige at understrege noget?

Video: Hvad vil det sige at understrege noget?
Video: Historien bag musikken 2023 - Tim Christensen 2024, Kan
Anonim

Når du er involveret i en debat, er det klogt at understregning de punkter, der bedst understøtter dit argument. Bogstaveligt talt, understregning betyder "at understrege", eller tegne en streg under et ord for at understrege det. I almindelig tale, til understrege noget er at gøre opmærksom på det.

På samme måde spørger folk, hvordan bruger du understregning i en sætning?

Eksempler på understregning i en sætning Verb Disse fejl understregning vanskeligheden ved det, vi forsøger at gøre. Præsidentens besøg understreger administrationens forpligtelse til fri handel. Hun understregede de vigtigste punkter.

Ved også, hvad er et andet ord for understregning? Synonymer . fremhæve punktum accent understrege accentuere fremhæve understregning. Antonymer. ignorere.

Ved også, hvordan beskriver du en understregning?

Understregning . Alternativt omtalt som en lav streg, lav streg og understregning understregning (_) er et symbol, der findes på den samme tastaturtast som bindestregen. Billedet viser et eksempel på en understregning i begyndelsen og slutningen af ordet " Understregning ." Hvor er understregning tasten på tastaturet?

Hvad bruges understregningen til?

Symbolet understregning (_), også kaldet understregning, understreg, lav streg eller lav streg, er et tegn, der oprindeligt optrådte på skrivemaskinen og primært var plejede understrege ord.

Anbefalede: