Har Apple et tekstbehandlingsprogram?
Har Apple et tekstbehandlingsprogram?

Video: Har Apple et tekstbehandlingsprogram?

Video: Har Apple et tekstbehandlingsprogram?
Video: Дэвид Пог говорит: «Простота успешна» 2024, Kan
Anonim

Mange Windows -baserede computere leveres med en version af Microsoft Ord , den meget brugte tekstbehandling software. Æble inkluderer en gratis, grundlæggende tekstbehandling program kaldet TextEdit på alle maskiner, der kører OSX, dets computeroperativsystem. Brug TextEdit til at åbne Ord dokumenter på din Æble computer.

Heraf, hvilket tekstbehandlingsprogram bruger Apple?

Sider ( tekstbehandlingsprogram ) Sider er en tekstbehandlingsprogram udviklet af Æble Inc. Det er en del af iWork-produktivitetspakken og kører på macOS- og iOS-operativsystemerne. Den første version af Pages blev annonceret den 11. januar 2005 og blev udgivet en måned senere.

Ligeledes, hvad er den bedste tekstbehandler til Mac? 1. Microsoft Word 2016 - Til brug på YourMac

  • Microsoft Word er tilgængelig for $69,99 om året (eller $6,99 om måneden) som en del af et Office 365 Personal-abonnement.
  • Det er det mest populære tekstbehandlingsprogram i erhvervslivet, så bredt understøttet overalt.

På samme måde kan man spørge, hvad Apples svarer til Microsoft Word?

iWork Suite Inkluderet med din Mac er iWork Suite: Pages, Numbers og Keynote. Disse er Apples egne alternativer til Ord , Excel og PowerPoint. Sider er for eksempel det bedste Ord alternativ til Mac.

Kan sider åbne Word-dokumenter?

Formaterer dig kan åbne i sider Du kan åbne disse filformater i sider på iPhone, iPad, Mac og online på iCloud.com: Alle sider versioner. Microsoft Ord : Kontor Åben XML (.docx) og Office 97 eller nyere (.doc)

Anbefalede: