Hvad er en sentinel-styret loop i Java?
Hvad er en sentinel-styret loop i Java?

Video: Hvad er en sentinel-styret loop i Java?

Video: Hvad er en sentinel-styret loop i Java?
Video: Insertion sort in 2 minutes 2024, April
Anonim

vagtpost - kontrolleret gentagelse kaldes undertiden ubestemt gentagelse, fordi det ikke vides på forhånd, hvor mange gange sløjfe vil blive udført. Det er en gentagelsesprocedure til at løse et problem ved at bruge en vagtpost værdi (også kaldet en signalværdi, en dummyværdi eller en flagværdi) for at angive "slut på dataindtastning".

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er en sentinel loop Java?

I programmering, vagtpost værdi er en speciel værdi, der bruges til at afslutte en sløjfe . Det vagtpost værdi er typisk valgt, så den ikke er en legitim dataværdi, som sløjfe vil støde på og forsøge at optræde med. Også omtalt som en flagværdi eller en signalværdi.

Udover ovenstående, hvad er en tilstandsstyret sløjfe? EN tilstandsstyret sløjfe programmerer. struktur, der forårsager en erklæring eller et sæt af. udsagn at gentage, så længe en tilstand . vurderer til Sand.

Hvad er forskellene mellem tællerstyret sløjfe og vagtkontrolleret sløjfe?

Tilstandsvariabel er kendt som tæller variabel. Tilstandsvariabel er kendt som vagtpost variabel. Værdien af variablen og begrænsningen af betingelsen for variablen er begge strenge. Begrænsningen for betingelsesvariablen er streng, men værdien af variablen varierer i dette tilfælde.

Hvad er de 3 typer sløjfer?

Sløjfer er kontrolstrukturer, der bruges til at gentage en given kodesektion et vist antal gange, eller indtil en bestemt betingelse er opfyldt. Visual Basic har tre vigtigste typer af sløjfer : for..næste sløjfer , gør sløjfer og mens sløjfer.

Anbefalede: