Indholdsfortegnelse:

Hvad er nøglen i laravel?
Hvad er nøglen i laravel?

Video: Hvad er nøglen i laravel?

Video: Hvad er nøglen i laravel?
Video: Laravel Crash Course - Dealing with foreign key constraints 2024, Kan
Anonim

Ansøgningen nøgle er en tilfældig streng på 32 tegn gemt i APP_KEY nøgle i din. env fil. Det Laravel installationsprogrammet genererer en til dig, så du vil kun bemærke, at den mangler, når du kloner en eksisterende app. Krypterede cookies er en vigtig sikkerhedsfunktion i Laravel.

På samme måde, hvordan laver du en appnøgle?

Generer en uploadnøgle og nøglelager

  1. I menulinjen skal du klikke på Byg > Byg > Generer signeret bundle/APK.
  2. I dialogboksen Generer signeret pakke eller APK skal du vælge Android App Bundle eller APK og klikke på Næste.
  3. Klik på Opret ny under feltet for nøglelagersti.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad laravel bruges til? Laravel Filosofi Laravel forsøger at tage smerten ud af udviklingen ved at lette fælles opgaver Brugt i de fleste webprojekter, såsom godkendelse, routing, sessioner og caching. Laravel har til formål at gøre udviklingsprocessen til en behagelig for udvikleren uden at ofre applikationsfunktionalitet.

Bare så, hvad er en app-nøgle?

Jeff Moyer 12. juli 2016 15:17. Applikations-id'et er dit kontonummer. Ansøgningen Nøgle bruges sammen med din App ID for at godkende anmodninger. Hver kundekonto er tilladt en App ID, men du har muligvis en eller flere ansøgninger Nøgler.

Hvad er nøglerotation?

Nøgle rotation er, når du trækker en kryptering tilbage nøgle og erstatte det gamle nøgle ved at generere en ny kryptografik nøgle . Roterende taster regelmæssigt hjælpe med at opfylde industristandarder og kryptografisk bedste praksis.

Anbefalede: