Hvad er JAXBContext?
Hvad er JAXBContext?

Video: Hvad er JAXBContext?

Video: Hvad er JAXBContext?
Video: Что такое Todoist? 2024, Kan
Anonim

JAXB står for Java-arkitektur for XML-binding. Den bruges til at konvertere XML til java-objekt og java-objekt til XML. JAXB definerer en API til at læse og skrive Java-objekter til og fra XML-dokumenter. I modsætning til SAX og DOM behøver vi ikke at være opmærksomme på XML-parsing-teknikker.

Også at vide er, hvad er brugen af JAXBContext i Java?

JAXB står for Java Arkitektur til XML-binding. Det giver mekanisme til at marskalere (skrive) java objekter ind i XML og unmarshal (læs) XML til objekt. Det kan man simpelthen sige Brugt at konvertere java objekt til xml og omvendt.

Udover ovenstående, hvordan fungerer JAXB rangering? Marshalling giver en klientapplikation mulighed for at konvertere en JAXB afledt Java-objekttræ til XML-data. Som standard er Marshaller bruger UTF-8-kodning ved generering af XML-data. Dernæst vil vi generere XML-filer fra Java-objekter.

Folk spørger også, er JAXBContext-tråd sikker?

JAXBContekst er trådsikker og bør kun oprettes én gang og genbruges for at undgå omkostningerne ved at initialisere metadataene flere gange. Marshaller og Unmarshaller er ikke trådsikker , men er lette at oprette og kunne oprettes pr. operation.

Er Jaxb en del af JDK?

JAXB er en af API'erne i Jakarta EE-platformen (tidligere kaldet Java EE), en del af Java Web Services Development Pack (JWSDP), og et af grundlaget for WSIT. Det var det også en del af Java SE platform (i version Java SE 6-10). Fra Java SE 11, JAXB blev fjernet. For detaljer, se JEP 320.

Anbefalede: