Hvad er brugen af @controller om foråret?
Hvad er brugen af @controller om foråret?

Video: Hvad er brugen af @controller om foråret?

Video: Hvad er brugen af @controller om foråret?
Video: Spring MVC Annotation | Controller, Configuration, RequestMapping, ComponentScan 2024, Kan
Anonim

Fjeder kontrol annotering kan kun anvendes på klasser. Det bruges til at markere en klasse som en webanmodningshandler. Det bruges mest med Forår MVC Ansøgning.

Simpelthen, hvad gør @controller om foråret?

@ Controller anmærkning er en annotation brugt i Forår MVC-ramme (komponenten af Forår Framework, der bruges til at implementere webapplikation). Det @ Controller annotation indikerer, at en bestemt klasse tjener rollen som en controller.

Ved også, hvad er brugen af @component i foråret? Fjederkomponent annotation bruges til at betegne en klasse som Komponent . Det betyder at Forår framework vil autodetektere disse klasser til afhængighedsinjektion, når annotationsbaseret konfiguration og klassestiscanning bruges.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er forskellen mellem @controller og @RestController om foråret?

Forskel mellem @ RestController og @ Controller i Forår . Det @ Controller er en almindelig annotation, som bruges til at markere en klasse som Forår MVC Controller mens @ RestController er en speciel controller bruges i RESTFul webtjenester og det, der svarer til @ Controller + @ResponseBody.

Hvad er brugen af @ResponseBody?

@RequestBody og @ ResponseBody anmærkninger er Brugt at binde svar organ med et domæneobjekt i metodeparameter eller returtype. Bag kulisserne, disse annoteringer bruger HTTP-meddelelseskonvertere til at konvertere brødteksten af HTTP-anmodning/svar til domæneobjekter.