Hvad blev unimate brugt til?
Hvad blev unimate brugt til?

Video: Hvad blev unimate brugt til?

Video: Hvad blev unimate brugt til?
Video: How Robotics Got Started: A Brief History 2024, Marts
Anonim

Det Unimate var den første industrirobot nogensinde bygget. Det var en hydraulisk manipulatorarm, der kunne udføre gentagne opgaver. Det var Brugt af bilproducenter for at automatisere metalbearbejdnings- og svejseprocesser.

Hvad blev den første robot brugt til?

Det først kommerciel, digital og programmerbar robot blev bygget af George Devol i 1954 og fik navnet Unimate. Den blev solgt til General Motors i 1961, hvor den var plejede løfte stykker af varmt metal fra trykstøbemaskiner på Inland Fisher Guide Plant i West Trenton-sektionen i Ewing Township, New Jersey.

På samme måde, hvorfor opfandt George Devol robotten? Devols opfindelsen har omformet produktionslinjer rundt om i verden. Berømt første gang omfavnet af japanerne, robot armene er nu hårdt på arbejde i produktionen af alt fra biler til pandekager. Devol modtog sit patent på "Programmed Article Transfer" i 1961.

Også at vide er, hvornår blev den første robotarm bygget og til hvilket formål?

Bilfremstilling er ikke den eneste ansøgning om robotarme . I 1963 udviklede forskere ved Rancho Los Amigos Hospitalet Rancho Arm at hjælpe med at flytte handicappede patienter. Det var først computerstyret robotarm og var udstyret med seks led for at lade den bevæge sig som et menneske arm.

Hvem gjorde unimate?

George Devol

Anbefalede: