Hvad er begrænsningerne ved exFAT?
Hvad er begrænsningerne ved exFAT?

Video: Hvad er begrænsningerne ved exFAT?

Video: Hvad er begrænsningerne ved exFAT?
Video: NTFS vs FAT32 vs exFAT - Everything You Need To Know 2024, April
Anonim

Den største begrænsning er, at den har en filstørrelsesgrænse på 4 GB, hvilket kan være et problem med nutidens Blu Ray-rips og 4Kvideo-filer. Hvis du bare deler små filer mellem computere, er det dog et fint system at bruge. exFAT: Dette er et opdateret filsystem oprettet af Microsoft til erstatning FAT32.

Desuden, hvad er filstørrelsesgrænsen for exFAT?

exFAT vs. FAT32 sammenligning

Feature FAT32 exFAT
Maksimal volumenstørrelse 8 TB* 128 PB
Maksimal filstørrelse 4 GB 16 EB
Maksimal klyngestørrelse 32 KB ** 32 MB
Maksimalt klyngeantal 228 232

Er exFAT også bedre end NTFS? NTFS er ideel til interne drev, mens exFAT er generelt ideel til flashdrev. Begge har ingen realistiske grænser for filstørrelse eller partitionsstørrelse. Hvis lagerenheder ikke er kompatible med NTFS filsystem, og du ikke ønsker at være begrænset af FAT32, kan du vælge exFAT filsystem.

Derfor, hvad betyder exFAT?

exFAT er et filsystem, der blev skabt til at blive brugt på flashdrev som USB-hukommelsessticks og SD-kort. Navnet på exFAT er et akronym for Extended File Allocation Table, som giver et hint om dets forløbere: FAT32 ogFAT16.

Kan exFAT overføre mere end 4gb?

Filer større end 4GB kan Må IKKE opbevares på en FAT32-volumen. Formatering af flashdrevet som exFAT eller NTFS vilje løse dette problem. Dette filsystem er også kompatibelt med Mac. Windows 7 og Mac OS 10.6.6 og højere er kompatible med exFAT ud af boksen.

Anbefalede: