Hvad er Tolist () i Python?
Hvad er Tolist () i Python?

Video: Hvad er Tolist () i Python?

Video: Hvad er Tolist () i Python?
Video: PYTHON PROGRAM TO FIND SUM OF ELEMENT IN A LIST.|#pythonprogram| #SumOfList 2024, Kan
Anonim

tolist() Python er et fantastisk sprog til at lave dataanalyse, primært på grund af det fantastiske økosystem af datacentreret Python pakker. Pandas er en af disse pakker og gør import og analyse af data meget nemmere. Pandaer tolist() bruges til at konvertere en serie at liste . Oprindeligt er serien af typen pandaer.

Udover dette, hvad laver Tolist ()?

Det ToList (IEnumerable) metode fremtvinger øjeblikkelig forespørgselsevaluering og returnerer en liste, der indeholder forespørgselsresultaterne. Du kan tilføje denne metode til din forespørgsel for at få en cachelagret kopi af forespørgselsresultaterne. ToArray har lignende adfærd, men returnerer en matrix i stedet for en liste.

På samme måde, hvad er Tolist? ToList er en udvidelsesmetode fra systemet. Linq navneområde. Udvidelse. Og: Det kaldes på samme måde som en instansmetode kaldes. Det returnerer en ny liste over strengforekomster.

Desuden, hvordan gør jeg min liste til pandaer?

Da der ikke er nogen metode til konvertere pandaer . DataFrame , pandaer . Serie direkte til liste , hent først NumPy-arrayet ndarray med values-attributten, og brug derefter tolist()-metoden til at konvertere til liste . Værdiattributten inkluderer ikke etiketter (række-/kolonnenavne).

Hvordan konverterer man en DataFrame til en liste i Python?

  1. Trin 1: Konverter datarammen til et indlejret Numpy-array ved hjælp af DataFrame.to_numpy(), dvs.
  2. Trin 2: Konverter 2D Numpy-array til en liste over lister.
  3. Trin 1: Transponer datarammen for at konvertere rækker som kolonner og kolonner som rækker.
  4. Trin 2: Konverter Dataframe til et indlejret Numpy-array ved hjælp af DataFrame.to_numpy()

Anbefalede: