Er cricket en CDMA-bærer?
Er cricket en CDMA-bærer?

Video: Er cricket en CDMA-bærer?

Video: Er cricket en CDMA-bærer?
Video: Bhuter Cartoon - Midnight Corpse Bearer Boat Ghost Animation Story | Bangla Bhuter Golpo 2024, April
Anonim

Cricket er en GSM transportør , men det var ikke altid en. Før en fusion med det store celleselskab AT&T i 2015, transportør stillet til rådighed CDMA service. Cricket LTE-hastigheden er hurtig, fordi den er et datterselskab af et af de største GSM-netværk i landet: AT&T.

På samme måde spørger folk, hvilken udbyder er kompatibel med cricket?

enhver AT&T-telefon, der er låst eller ulåst, fungerer fint på cricket siden cricket bruger AT&T. T-mobiltelefoner vil fungere, så længe telefonen er ulåst og har den rigtige radio til at få AT&T's LTE. verizon LTE-telefoner vil fungere, da de er fabrikslåste.

Man kan også spørge, er total trådløs CDMA eller GSM? Kort svar: nej. Total trådløs bruger Verizon-netværket, som er en CDMA netværk.

På denne måde, hvilke transportører er CDMA?

I USA bruges Sprint, Verizon og US Cellular CDMA . AT&T og T-Mobile bruger GSM. Det meste af resten af verden bruger GSM. Den globale udbredelse af GSM opstod, fordi Europa i 1987 pålagde teknologien ved lov, og fordi GSM kommer fra et industrikonsortium.

Er Boost Mobile CDMA eller GSM?

Boost og Virgin ejes af Sprint, som kører på Sprint CDMA netværk. Der er ingen GSM netværk for nogen af dem. Verizon er den anden operatør med en separat CDMA netværk. T- Mobil og AT&T har hver deres GSM netværk.

Anbefalede: