Hvilket sprog er SoapUI?
Hvilket sprog er SoapUI?

Video: Hvilket sprog er SoapUI?

Video: Hvilket sprog er SoapUI?
Video: Na'vi vs. Klingon – hvilket sprog er sværest? Zoe Saldana har svaret! 2024, Kan
Anonim

Groovy

Tilsvarende, hvad er SoapUI?

SoapUI er en open source webservicetestapplikation til serviceorienterede arkitekturer (SOA) og repræsentationsstatsoverførsler (REST). Dens funktionalitet dækker webserviceinspektion, påkaldelse, udvikling, simulering og hån, funktionstest, belastnings- og overensstemmelsestest.

Og hvorfor bruges Groovy i SoapUI? Groovy Script-testtrin er inkluderet til oprettelse af brugerdefineret automatiseringstestscript i SoapUI / Pro. Det kan være Brugt til funktionel/belastning/regression. Groovy er et scriptsprog, som internt inkluderer alle Java-biblioteker, derfor kan alle java-relaterede nøgleord og funktioner Brugt i groovy script direkte.

Folk spørger også, hvad er forskellen mellem SoapUI og Soapui pro?

API. Hvert af disse værktøjer undtagen Secure har Pro versioner. Det forskel på Pro og ikke- Pro versioner er ligesom forskel mellem SoapUI Gratis og SoapUI Pro : a Pro version giver flere funktioner, oprettelse af test er nemmere i Pro , etc.

Er SoapUI automatiseringsværktøj?

SoapUI er verdens førende funktionelle Testværktøj til SÆBE og HVILE afprøvning . Med dens brugervenlige grafiske grænseflade og funktioner i virksomhedsklassen, SoapUI giver dig mulighed for nemt og hurtigt at oprette og udføre automatiseret funktionelle, regressions- og belastningstests.

Anbefalede: