Hvilken retning skubber du en router?
Hvilken retning skubber du en router?

Video: Hvilken retning skubber du en router?

Video: Hvilken retning skubber du en router?
Video: Hvilken retning trækker fræseren? Se Paws fif til OF 1010 R | Festool 2024, April
Anonim

Hvornår du holder den router i hånden med bittet nedad, vil det dreje med uret retning . For at fodre mod bitsens rotation, du vil flytte router fra højre mod venstre ved fodring router langs de udvendige kanter af et arbejdsemne.

Heri, ruter du med eller mod uret?

Routerretning Routere kører generelt med uret når håndholdt, og mod uret når den vendes på hovedet i et bord.

På samme måde, hvad kan jeg gøre med en router? EN router er et værktøj, der bruges til at udhule et område i et stykke træ, metal eller plastik. Det kan bruges til at skære smarte kanter, mønstre og riller, og bruges oftest til skabe og dekorative lister. Elværktøjsformen af en router består af en elektrisk motordrevet spindel.

Skal du på denne måde skubbe eller trække en router?

Når man kigger lige ned på toppen af en router , roterer boret i urets retning. Det betyder du burde flytte router fra venstre mod højre, men - og det er vigtigt - det er kun sandt, når router er placeret midt imellem du og arbejdsemnet.

Kan du fræse krydsfinerkanter?

EN routeren vil fungerer fint på kanter af enten ApplyPly eller baltisk birk. Limen i krydsfiner kan sløve router lidt hurtigere end massivt træ, men hvis du kun gør en desktop dette er ikke rigtig en faktor. Fra et æstetisk synspunkt, du vil kunne se finerlagene på kanter.

Anbefalede: