Hvad er mikrotjenester i AWS?
Hvad er mikrotjenester i AWS?

Video: Hvad er mikrotjenester i AWS?

Video: Hvad er mikrotjenester i AWS?
Video: Что такое Todoist? 2024, Kan
Anonim

Mikrotjenester er en arkitektonisk og organisatorisk tilgang til softwareudvikling for at fremskynde implementeringscyklusser, fremme innovation og ejerskab, forbedre vedligeholdelse og skalerbarhed af softwareapplikationer og skalere organisationer, der leverer software og tjenester ved at bruge en agil tilgang, der hjælper teams med at

Heraf, hvad er Microservices AWS?

Mikrotjenester er en arkitektonisk og organisatorisk tilgang til softwareudvikling, hvor software er sammensat af små uafhængige tjenester, der kommunikerer over veldefinerede API'er. Disse tjenester ejes af små, selvstændige teams.

Ligeledes, hvad menes der med Microservices? Mikrotjenester er en softwareudviklingsteknik -en variant af den serviceorienterede arkitektur (SOA) strukturel stil - der arrangerer en applikation som en samling af løst koblede tjenester. I en mikrotjenester arkitektur, tjenester er finmaskede, og protokollerne er lette.

Hvis du tager dette i betragtning, bruger Amazon Microservices?

Netflix, eBay, Amazon , Forward, Twitter, PayPal, Gilt, Bluemix, Soundcloud, The Guardian og mange andre store websteder og applikationer har alle udviklet sig fra monolitiske til mikrotjenester arkitektur.

Hvordan kører jeg en mikroservice i AWS?

  1. Trin 1: Flyt den eksisterende Java Spring-applikation til en container, der er implementeret ved hjælp af Amazon ECS. Først skal du flytte den eksisterende monolitapplikation til en container og implementere den ved hjælp af Amazon ECS.
  2. Trin 2: Konvertering af monolitten til mikrotjenester, der kører på Amazon ECS. Det andet trin er at konvertere monolitten til mikrotjenester.

Anbefalede: