Bærer Ethernet lyd?
Bærer Ethernet lyd?

Video: Bærer Ethernet lyd?

Video: Bærer Ethernet lyd?
Video: All Ethernet HPC Network vs IB Network | Test It, Believe It Series for Data Center Networks 2024, April
Anonim

I lyd og broadcast engineering, Lyd over Ethernet (nogle gange AoE-ikke at forveksle med ATA over Ethernet ) er brugen af en Ethernet -baseret netværk til at distribuere digitalt i realtid lyd . På grund af troskabs- og latenstidsbegrænsningerne er AoE-systemer generelt gør ikke udnytte lyd datakomprimering.

På samme måde kan man spørge, hvad er ultranet-lyd?

pakke. Ultranet er en lyd protokol, der tillader lav latenstid lyd med mange kanaler, der skal transmitteres over standard Ethernet-kabler. For eksempel har du måske en Midas lyd skrivebordstransmission lyd pakker til en kæde af personlige mixere på en scene.

For det andet, hvad er Dante-lydnetværk? Dante er en kombination af software, hardware og netværk protokoller, der leverer ukomprimeret, multi-kanal, lav latens digital lyd over et standard Ethernet netværk ved hjælp af Layer 3 IP-pakker.

Spørgsmålet er også, hvor kan jeg bruge Ethernet-kabel?

Ethernet kabler stik i Ethernet porte, som er større end telefonen kabel havne. An Ethernet port på en computer er tilgængelig via Ethernet cardon bundkortet. Denne port er normalt på bagsiden af en stationær computer eller på siden af en bærbar computer.

Kan du bruge cat6 kabel til højttalere?

sandsynligvis den CAT6 kabeldåse bruges som eksternt kabel i biwiring kun HVIS forstærkeren er lige bagved højttaler , op til 1m længde for høj og 1m for lav frekvens.der er Cu og Cu, men dette kabel , virkelig billig, har kobber i topkvalitet, har det bedste og stabile isoleringsmateriale indeni.

Anbefalede: