Indholdsfortegnelse:

Hvordan bliver jeg en Microsoft Learning Partner?
Hvordan bliver jeg en Microsoft Learning Partner?

Video: Hvordan bliver jeg en Microsoft Learning Partner?

Video: Hvordan bliver jeg en Microsoft Learning Partner?
Video: 8 инструментов в Excel, которыми каждый должен уметь пользоваться 2024, Kan
Anonim

Der er visse forudsætninger for blive en Microsoft Learning Partner . Hvis du møder krav , kan du udfylde formularen og betale det nødvendige gebyr for at starte dig selv som en Microsoft læringspartner . Detaljer om, hvordan man blive en Microsoft Learning-partner findes her.

Ved også, hvordan du bliver en Microsoft-uddannelsespartner?

Deltag i Microsoft Partner Netværksprogram, underskriv en Global Træningspartner Programaftale, og udfyld en hemmeligholdelsesaftale (NDA) Angiv dit logo, der skal promoveres, hvilket gør det muligt for skoleledere at identificere dig for uddannelse muligheder.

På samme måde, hvad er Microsoft partneruniversitet? Partner Universitet Er Live! Vi lancerede for nylig Partner Universitet som er vores nye træningsplatform til partnere . Til dem af jer, der har eksisteret i et stykke tid, Partner Universitet nu huser alle Læringsvejene.

Udover ovenstående, hvad er læringspartnere?

EN Læringspartner er et medvirkende medlem fra Kina, der arbejder sammen med vores udenlandske trænere. De hjælper i klasseværelset, i centret og endda uden for arbejdet. I arbejder sammen og stoler på hinanden som et team.

Hvordan får jeg Microsoft-uddannelse?

Certificering kan hjælpe dig med at komme foran flokken, når du ansøger om din næste forfremmelse, projekt eller mulighed

  1. Trin 1: Beslut dig for hvilken certificering du ønsker. Microsoft Certified Professional (MCP).
  2. Trin 2: Find fordele kun til dig.
  3. Trin 3: Få den træning, du har brug for.
  4. Trin 4: Planlæg eksamen.

Anbefalede: