Kan du lægge knitrende maling over pletten?
Kan du lægge knitrende maling over pletten?

Video: Kan du lægge knitrende maling over pletten?

Video: Kan du lægge knitrende maling over pletten?
Video: CRACKLE PAINT technique I bet you haven't tried ! 2024, Kan
Anonim

Den lille type knitre medium kan blive anvendt overfarvet , malet eller forseglet skov. Enkelt gang det anvendes, det vil krakelere på egen hånd. Det skal have lov til at hærde i et par timer; derefter en farvet rude plet er tørret og børstet ud. Når glasuren er tør, det er klarlakeret.

På samme måde, hvordan maler du over en knitrende finish?

Prime, så Maling Base Coat Du skal blot tørre den af med en våd svamp for at fjerne den overflade snavs, og når det er tørt, børst et lag primer på. Når det grundede stykke er tørt, skal du bruge en pensel til at påføre den farve, du ønsker at se igennem i knitrende finish , børstning i retning af kornet.

Derudover, kan du polyurethan over knitrende maling? Når hele knitre finish er tør, forsegl stykket med et lag akryl polyurethan . Hvid lim kan også bruges som knitre - glasur medium. Som limen tørrer helt, en subtil knitre effekt vises. For at opnå en edderkoppet, plettet knitre finish, spray- maling latex top coat.

Ved også, hvilken slags maling du bruger til at krakelere?

Påfør et toplag af flad latex el akrylmaling . Børst kun ét lag flad latex el akrylmaling over knitringsmediet eller limen. Børst din top coat let på for at få tynde revner og børst på en kraftig pels for at få store revner.

Hvordan fjerner du krakelering?

Påfør et fint lag lakfortynder på emnets overflade, en lille sektion ad gangen, med ståluld til at polere områderne. Gør kun dette, hvis semi-pasta stripperen har fjernet så meget knitrende maling som muligt. Lakfortynderen vil fjerne rester efterladt fra maling stripper.

Anbefalede: