Hvad er Azure cloud-teknologi?
Hvad er Azure cloud-teknologi?

Video: Hvad er Azure cloud-teknologi?

Video: Hvad er Azure cloud-teknologi?
Video: Hvad er Device identitet i Azure Active Directory? 2024, September
Anonim

I sin kerne, Azure er en offentlighed skyen platform-med løsninger, herunder Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) og Software as a Service (SaaS), der kan bruges til tjenester såsom analytics, virtuel edb , opbevaring, netværk og meget mere.

Desuden, hvad er cloud computing Microsoft Azure?

?r/) er en skyen service oprettet af Microsoft til at bygge, teste, implementere og administrere applikationer og tjenester gennem Microsoft -administrerede datacentre.

Og hvordan fungerer Azure cloud? Microsoft Azure er en privat og offentlig Sky platform. Azure tager denne virtualiseringsteknologi og nytænker den i massiv skala i Microsofts datacentre rundt om i verden. Derfor er sky er et sæt fysiske servere i et eller flere datacentre, der kører virtualiseret hardware på vegne af klienter.

Også at vide, hvad er Microsoft Azure, og hvorfor bruges det?

Microsoft Azure er en cloud-baseret løsningsudviklingsplatform. Det gør det muligt for abonnenter at oprette kodefri webapps og kodebaserede webapps. Det giver kunstig intelligens-komponenter til at bygge disse apps. Det giver dig mulighed for at hoste og migrere dine databaser til skyen.

Hvad bruges skyen til?

Kort fortalt, Sky computing er levering af computertjenester - inklusive servere, lagring, databaser, netværk, software, analyser og intelligens - over internettet ( den Sky ”) for at tilbyde hurtigere innovation, fleksible ressourcer og stordriftsfordele.

Anbefalede: