Indholdsfortegnelse:

Hvad er position fast i CSS?
Hvad er position fast i CSS?

Video: Hvad er position fast i CSS?

Video: Hvad er position fast i CSS?
Video: CSS POSITIONING TUTORIAL (Relative, Absolute, Fixed and more) 2024, Kan
Anonim

Et element med position : fast ; er placeret i forhold til visningsporten, hvilket betyder, at den altid forbliver på samme sted, selvom siden rulles. Egenskaberne for top, højre, bund og venstre er vant til position elementet. EN fast element efterlader ikke et hul på siden, hvor det normalt ville have været placeret.

På samme måde kan du spørge, hvordan du ændrer position i CSS?

Du kan bruge to værdier øverst og venstre sammen med egenskaben position for at flytte et HTML-element hvor som helst i HTML-dokumentet

  1. Flyt til venstre - Brug en negativ værdi for venstre.
  2. Flyt til højre - Brug en positiv værdi for venstre.
  3. Flyt op - Brug en negativ værdi for top.
  4. Flyt ned - Brug en positiv værdi for top.

Ligeledes, hvad er forskellen mellem relativ og absolut i CSS? An absolut positionselementet er placeret i forhold til det første overordnede element, der har en anden position end statisk. EN i forhold positioneret element er placeret i forhold til sin normale position. For at positionere et element relativt, sættes egenskabspositionen som i forhold.

På samme måde kan man spørge, hvordan indstiller man absolut position i CSS?

Absolut I position : relativ, elementet er placeret i forhold til sig selv. Imidlertid er et absolut positioneret element i forhold til dets moderselskab. Et element med position : absolut fjernes fra det normale dokumentflow. Den placeres automatisk til startpunktet (øverste venstre hjørne) af dets overordnede element.

Hvordan fikser jeg billedposition i HTML?

Hvis du bruger position : fast , er elementet placeret i forhold til vinduet, så selvom du ruller, flytter elementet sig ikke. Hvis du vil have den til at bevæge sig, når du ruller, skal du bruge position :absolut. Men på grund af dit layout har du 2 muligheder: Placer billede inde i #boksen.

Anbefalede: