Hvordan nulstiller jeg mine Plantronics Bluetooth-øretelefoner?
Hvordan nulstiller jeg mine Plantronics Bluetooth-øretelefoner?

Video: Hvordan nulstiller jeg mine Plantronics Bluetooth-øretelefoner?

Video: Hvordan nulstiller jeg mine Plantronics Bluetooth-øretelefoner?
Video: Plantronics Voyager 5200 Reset 2024, Kan
Anonim

Til Nulstil din BackBeat GÅ/ BackBeat GÅ 2:

Trykke det tænd/sluk-knap til ca 5-6 sekunder indtil det indikatorlyset begynder at blinke rødt og blåt. Trykke det lydstyrke op og lydstyrke ned knapper på det samme tid. Det lyset blinker hurtigt 3 gange, og derefter headsettet slukker.

Bare så, hvordan nulstiller jeg mit Plantronics Bluetooth-headset?

Trin 1: Tryk det Tale-knap og tryk det Mute-knappen ind i 5 sekunder indtil det Tale-indikatorlyset begynder at blinke grønt. Slip begge knapper. Trin 2: Tryk det Tale-knappen igen og slip. Trin 3: Det sidste trin er at tage stikket ud det AC-strømadapter i 5 sekunder, og tilslut derefter igen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan nulstiller jeg min Plantronics-legende? Hold headsettet ved mikrofonen (som en slikkepind, som vist nedenfor) i fem sekunder. At udføre en fuld Nulstil af sensorerne: Tilslut headsettet til dets oplader. Placer headset på en flad, ikke-metallisk overflade i 10 sekunder.

Hvad angår dette, hvordan tænder jeg mine Plantronics Bluetooth-øretelefoner?

Tryk og hold opkaldskontrolknappen nede. Strøm til headset tændt, og når indikatorlyset blinker rødt og blåt, skal du slippe opkaldskontrolknappen. Tur Universaladapteren tændt. Tryk og hold på adapterparring/ forbinde knappen i 7-10 sekunder.

Hvordan nulstiller du en Bluetooth?

For at fjerne alle parrede enheder fra højttaleren skal du trykke på og holde nede Bluetooth knappen og tænd/sluk-knappen samtidigt i mere end 3 sekunder. Dette nulstiller højttaleren til fabriksindstillingerne, og højttaleren vil være i parringstilstand, når du tænder den.

Anbefalede: