Indholdsfortegnelse:

Hvad er azure cosmos DB-konto?
Hvad er azure cosmos DB-konto?

Video: Hvad er azure cosmos DB-konto?

Video: Hvad er azure cosmos DB-konto?
Video: Azure Cosmos DB Tutorial | Globally distributed NoSQL database 2024, Kan
Anonim

Azure Cosmos DB er en fuldt administreret platform-som-en-tjeneste (PaaS). Det Azure Cosmos-konto er den grundlæggende enhed for global distribution og høj tilgængelighed. Til global distribution af dine data og gennemløb på tværs af flere Azure regioner, kan du tilføje og fjerne Azure regioner til din Azure Cosmos-konto når som helst.

Når man tager dette i betragtning, hvad bruges azure cosmos DB til?

Azure Cosmos DB er en global distribueret, multi-model database, dvs brugt i en bred vifte af applikationer og brug sager. Det er et godt valg til enhver serverløs applikation, der har brug for lave svartider på millisekunder og skal skaleres hurtigt og globalt.

er Azure Cosmos DB dyrt? At opsummere, Cosmos DB kunne være dyrt hvis det bruges uden at forstå reglerne. Men hvis du kender reglerne godt og spiller efter dem, vil det være okay. Husk, at du har brug for mindst én samling, og den mindste RU, der kan leveres pr. samling, er 400, og det vil være omkring $25 pr. måned.

På samme måde kan du spørge, er Azure Cosmos DB gratis?

Skab og drev et globalt engagement- gratis Azure Cosmos DB database i 30 dage med Try Azure Cosmos DB til Gratis . Nyd en tidsbegrænset, globalt distribueret Azure Cosmos DB erfaring gratis gratis og uden en Azure abonnement hos Try Azure Cosmos DB til Gratis . Du kan forny et vilkårligt antal gange.

Hvordan laver jeg en cosmos DB i Azure?

Opret en Azure Cosmos DB-konto

  1. Gå til Azure-portalen for at oprette en Azure Cosmos DB-konto.
  2. Vælg Tilføj.
  3. På siden Opret Azure Cosmos DB-konto skal du indtaste de grundlæggende indstillinger for den nye Azure Cosmos-konto.
  4. Vælg Gennemse + opret.
  5. Gennemgå kontoindstillingerne, og vælg derefter Opret.

Anbefalede: