Hvad er null-tegn for en streng?
Hvad er null-tegn for en streng?

Video: Hvad er null-tegn for en streng?

Video: Hvad er null-tegn for en streng?
Video: 🌟 ДЖОЙВИЛЛЬ ВУЛЛИ БУЛЛИ! НОВЫЙ ПОППИ ПЛЕЙТАЙМ?? 🔥 Joyville Прохождение 2024, April
Anonim

EN nul karakter er en Karakter med alle bits sat til nul. Derfor har den en numerisk værdi på nul og kan bruges til at repræsentere slutningen af a snor af tegn , såsom et ord eller en sætning. Dette hjælper programmører med at bestemme længden af strenge.

Tilsvarende, hvordan skriver du et nul-tegn?

I caret-notation nul karakter er ^@. Onsome tastaturer, man kan gå ind -en nul karakter ved at holde Ctrl nede og trykke på @ (på amerikanske layouts vil bare Ctrl + 2 arbejde, der er ikke behov for ⇧ Shift for at få @tegnet).

hvad er nul-tegnet i Java? Standardværdien for en char primitiv type er'u0000'( nul karakter ) som angivet i Java Sprogspecifikation. Genvejen til 'u0000' er '', så den nul kan repræsenteres enten ved 'u0000' eller ''. Nedenstående Java programmet validerer nul repræsentationer ved hjælp af instance char felt 'c'.

Kan en streng desuden være nul?

En tom snor er dog en værdi - det er en snor uden tegn. Nul er i det væsentlige 'intet' - det er standard 'værdi' (for at bruge udtrykket løst), som Java tildeler enhver objektvariabel, der ikke blev initialiseret. Nul er ikke rigtig en værdi - og har som sådan ikke egenskaber.

Hvorfor slutter strenge med null?

Fordi C bruger nul -opsagt strenge , hvilket betyder, at ende af enhver snor er markeret med ASCII-værdien 0 (den nul karakter), som også er repræsenteret i C som ''. Nul opsigelse er meget forskellig fra den måde, mange andre sprog håndterer strenge.

Anbefalede: