Hvad er SAP brownfield-implementering?
Hvad er SAP brownfield-implementering?

Video: Hvad er SAP brownfield-implementering?

Video: Hvad er SAP brownfield-implementering?
Video: SAP ASAP- Accelerated SAP Method of Implementation for Fresh Candidates in SAP Consulting Field- P3. 2024, Kan
Anonim

Systemkonvertering, også kendt som ' Brownfield ' tilgang, muliggør migration til SAP S/4HANA uden re- implementering og uden afbrydelse af eksisterende forretningsprocesser. Det muliggør samtidig revurdering af tilpasning og eksisterende procesflows.

Med hensyn til dette, hvad er Greenfield og Brownfield i SAP?

Jeg vil forsøge at gøre det enkelt: den Greenfield tilgang er en ny implementering af et S/4HANA-system, der starter fra bunden; det Brownfield tilgang består af en konvertering (softwareopgradering og datatransformation) af det eksisterende og komplette SAP ECC-system til et S/4HANA-system, og endelig er Bluefield-tilgangen

Derudover, hvad er Bluefield-implementering? BLUEFIELD ™ giver en automatiseret vej til SAP S/4HANA med reel forretningsværdi - fremskynder din rejse mod at blive en intelligent virksomhed. At transformere til et nyt ERP-system hos store virksomheder er i bedste fald en kompleks sag og i værste fald fyldt med farer, hovedpine og løbske omkostninger.

For det andet, hvad er Greenfield SAP-implementering?

en " Greenfield " eller "Vanille" implementering er den traditionelle måde at implementerer -en SAP system. Teamet – som består af både konsulenter og nøglebrugere – tager udgangspunkt i best practices og designer finalen ERP -løsning under hensyntagen til teamets fælles erfaring.

Hvad er aktiveringsmetode?

SAP Aktiver er en implementering metode brugt i SAP S/4HANA og unik kombination af 3 kernesøjler, SAP Guided konfiguration, SAP Best Practices & Metodik . Det er en efterfølger til Accelerated SAP (ASAP) og SAP-lancering metode . Det giver også komplet indhold og vejledning til hvert team i dit projekt.

Anbefalede: