Indholdsfortegnelse:

Hvad er transportklient Elasticsearch?
Hvad er transportklient Elasticsearch?

Video: Hvad er transportklient Elasticsearch?

Video: Hvad er transportklient Elasticsearch?
Video: Demo | SecureTransport Web Client – Direct Links 2024, Kan
Anonim

Det transportkunde giver mulighed for at skabe en klient som ikke er en del af klyngen, men blot forbinder til en eller flere noder direkte ved at tilføje deres respektive adresser ved hjælp af addTransportAddress(org. elastisk søgning . almindelige.

Ligeledes spørger folk, hvad er en transportkunde?

Det transportkunde giver mulighed for at skabe en klient som ikke er en del af klyngen, men blot forbinder til en eller flere noder direkte ved at tilføje deres respektive adresser ved hjælp af addTransportAddress(org. elasticsearch. common. transportere . Transportadresse).

På samme måde, hvad er Elasticsearch i Java? ElasticSearch er en Open-source Enterprise REST-baseret real-time søge- og analysemaskine. Dens centrale søgefunktion er bygget ved hjælp af Apache Lucene, men understøtter mange andre funktioner. Det er skrevet i Java Sprog. Det understøtter Gem, Indeks, Søg og Analysér data i realtid.

Ligeledes, hvilke porte bruger Elasticsearch?

Elasticsearchs standardkommunikationsport er 9300/ tcp (ikke at forveksle med HTTP-grænsefladen, der kører på port 9200/ tcp som standard). Kommunikationsporten kan ændres i Elasticsearch-konfigurationsfilen (elasticsearch. yml) med konfigurationsindstillingen transportere.

Hvordan opretter jeg forbindelse til Elasticsearch?

Opret forbindelse til Elasticsearch

  1. På siden Oversigt for din nye klynge i Elasticsearch Service Console skal du klikke på Elasticsearch-slutpunkts-URL'en under Endpoints.
  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge ind som den elastiske bruger med den adgangskode, du tidligere har kopieret ned. (Gav du glip af det? Nulstil adgangskoden.) Elasticsearch returnerer en standardmeddelelse som denne:

Anbefalede: