Hvad er sikker søgning?
Hvad er sikker søgning?

Video: Hvad er sikker søgning?

Video: Hvad er sikker søgning?
Video: How To Turn Google Chrome Safe Search On Or Off 2024, Kan
Anonim

Sikker søgning er en browser hijacker, at det vil ændre hjemmesiden og Søg motor til din webbrowser Sikker søgning . Det Sikker søgning omdirigering er forårsaget af Sikker søgning ”-udvidelse, som er installeret af brugerne, uanset om det er bevidst eller ej.

Med hensyn til dette, er Secure Search en virus?

Det Sikker søgning er en flykaprer. Det er en form for ondsindet software. I modsætning til vira , det vil ikke slette eller inficere dine filer, men dets handlinger vil forårsage visse problemer med din webbrowser. Som nævnt ovenfor er Sikker søgning flykaprer ændrer også internetbrowserens Søg udbyder.

På samme måde, hvordan deaktiverer jeg sikker søgning? Slå Sikker søgning fra ved at klikke lige til højre for værktøjslinjeikonet og vælge Søg Indstillinger. Klik på det vedhæftede billede for at forstørre, hvad du så skal se. Ryd boksen som vist, og klik på OK.

Også at vide er, hvad er McAfee sikker søgning?

McAfee SiteAdvisor-software er et gratis browserplug-in, der giver enkle webstedssikkerhedsvurderinger og en Sikker søgning boks, så du kan surfe, Søg og handle mere sikkert.

Hvad er Adware sikker søgning?

Adaware sikker søgning er en browser hijacker, der ændrer webbrowserindstillinger og viser alternative Søg resultater. Det potentielt uønskede program kan blive promoveret på usikre websteder, der er relateret til adware.

Anbefalede: