Hvorfor har nogle stik 2 ben?
Hvorfor har nogle stik 2 ben?

Video: Hvorfor har nogle stik 2 ben?

Video: Hvorfor har nogle stik 2 ben?
Video: И ЭТО ТОЖЕ ДАГЕСТАН? Приключения в долине реки Баараор. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК (Путешествие по Дагестану #3) 2024, Kan
Anonim

Hvorfor gør -en stik har 2 spidser? - Quora. Oprindeligt besvaret: Hvorfor har stik to forskellige størrelser ben? Det er en "polariseret" prop , og gøres hovedsageligt af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis alt er tilsluttet korrekt, minimeres den varme side (den strømførende/farlige side) og kontrolleres i enheden.

Derfor, hvorfor har nogle stik 2 ben?

Fordi to- stikkontakter er "ujordede forretninger ”, hvilket betyder, at de ikke gør har en ekstra "jordledning", der beskytter dig mod mulige strømstød. Og uden den ekstra beskyttelse har du en højere risiko for at opleve: Elektrisk stød. En elektrisk brand.

For det andet, har to-benede stik jord? Mange, men ikke alle stikkontakter og stik har jord forbindelser. I modsætning hertil er alle UK 13Amp stik har jordstifter , selvom mange enheder er to ledning og gør ikke kræve jorden skal tilsluttes. Problemet med europæiske fatninger er, at de samme fatninger bruges til bordlamper og kan skiftes ved lyskontakter.

På denne måde, hvorfor har nogle stik 3 ben og andre har 2?

Denne tredje spids er jorden. Både neutralen og jorden er forbundet til en jordforbindelse i hovedafbryderboksen i dit hjem. Det er derfor, du kan brug -en 3 - spids til 2 - stikprop adapter til bypass at have til brug jordlinjen og enheden vil stadig fungere fint.

Hvorfor har europæiske stik 2 ben?

Europluggen er en flad, to-polet, rund- pin indenlandsk vekselstrøm prop , normeret til spændinger op til 250 V og strømstyrker op til 2,5 A. Det er et kompromisdesign beregnet til at forbinde laveffekt Klasse II-apparater sikkert til de mange forskellige former for rund- pin husstrømsstik brugt på tværs Europa.

Anbefalede: