Indholdsfortegnelse:

Hvad er collect PySpark?
Hvad er collect PySpark?

Video: Hvad er collect PySpark?

Video: Hvad er collect PySpark?
Video: PySpark Full Course [2023] | Learn PySpark | PySpark Tutorial | Edureka 2024, September
Anonim

Indsamle (Handling) - Returner alle elementer i datasættet som et array i driverprogrammet. Dette er normalt nyttigt efter et filter eller anden operation, der returnerer en tilstrækkelig lille delmængde af dataene.

På denne måde, hvad er PySpark?

PySpark Programmering. PySpark er et samarbejde mellem Apache Spark og Python. Apache Spark er en open source-klyngecomputerramme, bygget op omkring hastighed, brugervenlighed og streaminganalyse, hvorimod Python er et generelt programmeringssprog på højt niveau.

Hvad er kort i PySpark? Gnist Kort Transformation. EN kort er en transformationsoperation i Apache Spark. Det gælder for hvert element i RDD, og det returnerer resultatet som nyt RDD. Kort omdanner en RDD af længden N til en anden RDD af længden N. Input- og output-RDD'erne vil typisk have det samme antal poster.

På denne måde, hvad er SparkContext i PySpark?

PySpark - SparkContext . Annoncer. SparkContext er indgangen til evt gnist funktionalitet. Når vi kører evt Gnist applikation starter et driverprogram, som har hovedfunktionen og din SparkContext bliver sat i gang her. Driverprogrammet kører derefter operationerne inde i udførerne på arbejderknudepunkter.

Hvordan tjekker jeg PySpark-versionen?

2 svar

  1. Åbn Spark Shell Terminal og indtast kommandoen.
  2. sc.version Eller spark-submit --version.
  3. Den nemmeste måde er bare at starte "spark-shell" på kommandolinjen. Det vil vise.
  4. nuværende aktive version af Spark.

Anbefalede: