Hvorfor er H'et tavs på spansk?
Hvorfor er H'et tavs på spansk?

Video: Hvorfor er H'et tavs på spansk?

Video: Hvorfor er H'et tavs på spansk?
Video: 16 ошибок штукатурки стен. 2024, Kan
Anonim

Den første stille brev ind spansk er brevet H . Dette brev er altid stille medmindre det er ved siden af bogstavet C. I spansk alfabet, ordet der repræsenterer bogstavet H er hache. Da dette ord starter med en H og har en ch, er det et godt første eksempel at demonstrere udtalen af H og ch.

I forhold til dette, udtales bogstavet H på spansk?

Det Spansk bogstav H er altid stille. Men når man kombinerer dette brev med spansk brev C, de danner det nye brev CH som har en lyd. Anden måde spansk brev er tavs. Det bogstavet H repræsenterer en arabisk lyd, der for engelsktalende lyder som en rasp h lavet dybt i halsen.

Desuden, hvorfor er H'et tavs? H er stille i mange engelske ord af forskellige årsager. Ordene time og ærlig kommer fra fransk, og i disse tilfælde overtog engelsk den franske udtale såvel som ordet. Ikke alle sådanne ord, der er kommet ind på engelsk fra fransk, har stadig en stille h dog.

For det andet, er H'en tavs i Hola?

På spansk er " h ” er stille , så Hej udtales "åh-la."

Er G'et stille på spansk?

spanske G har to lyde. Det er blød lyd, som på engelsk Galveston, Government, Get, foran disse vokaler: ga, go, gu, güe, güi. Er også blød når det skrives, gui hvor U'et er stumt.

Anbefalede: