Hvad er kommandoen for at bruge hukommelsesdiagnoseværktøjet?
Hvad er kommandoen for at bruge hukommelsesdiagnoseværktøjet?

Video: Hvad er kommandoen for at bruge hukommelsesdiagnoseværktøjet?

Video: Hvad er kommandoen for at bruge hukommelsesdiagnoseværktøjet?
Video: How to Check Your PC RAM With Windows 10 Memory Diagnostic Tool 2024, April
Anonim

For at starte Windows Memory Diagnostic-værktøjet skal du åbne Start menu , skriv "Windows Memory Diagnostic", og tryk på Enter. Du kan også trykke på Windows-tasten + R, skrive "mdsched.exe" i dialogboksen Kør, der vises, og trykke på Enter. Du skal genstarte din computer for at udføre testen.

På samme måde kan du spørge, hvad Windows Memory Diagnostics-værktøj gør?

Det Windows Memory Diagnostic Tool er en enkel og gratis måde for dig at tjekke efter hukommelse fejl på din computer. Ikke den mest sofistikerede diagnostisk værktøj tilgængelig, det er et godt sted at starte, hvis du har mistanke om, at din RAM er får dig til at opleve en BSOD.

Derudover, hvordan kører jeg diagnosticering på Windows 10? Bedste hardware diagnostiske værktøjer til Windows 10

  1. Trin 1: Tryk på 'Win + R'-tasterne for at åbne dialogboksen Kør.
  2. Trin 2: Skriv 'mdsched.exe' og tryk på Enter for at køre det.
  3. Trin 3: Vælg enten at genstarte computeren og tjekke for problemer eller at tjekke for problemer, næste gang du genstarter computeren.

hvordan kører jeg en hukommelsesdiagnostik i BIOS?

Udføre -en Hukommelsestest Tryk på tænd/sluk-knappen for at starte computeren, og tryk gentagne gange på f10-tasten for at åbne BIOS opsætningsvindue. Brug venstre og højre piletasterne til at vælge Diagnostik . Brug pil ned og pil op til at vælge Hukommelsestest , og tryk derefter på enter-tasten for at starte prøve.

Hvordan slår jeg Windows Memory Diagnostics-værktøj fra?

GÅ TIL KONTROLPANEL --- GÅ TIL ADMINISTRATIV VÆRKTØJ ---GÅ TIL OPGAVESKEMA---GÅ TIL DIAGNOSTIK AF WINDOWS HUKOMMELSE ---KILL IT DEAD Slet enhver henvisning til Windows Hukommelsesdiagnostik og du burde være okay.

Anbefalede: