Hvad er klasseattributten i HTML?
Hvad er klasseattributten i HTML?

Video: Hvad er klasseattributten i HTML?

Video: Hvad er klasseattributten i HTML?
Video: HTML Tutorial - Class attribute and Id attribute 2024, Kan
Anonim

Klasse i html:

Klassen er en attribut, som angiver et eller flere klassenavne for en HTML element . Klasseattributten kan bruges på enhver HTML element . Klassenavnet kan bruges af CSS og JavaScript til at udføre visse opgaver for elementer med det angivne klassenavn.

Så hvordan tildeler du en klasse i HTML?

klasse selector vælger elementer med en specifik klasse attribut. At vælge elementer med en bestemt klasse , skriv et punktum (.) efterfulgt af navnet på klasse . Du kan også angive, at kun specifikke HTML elementer bør være påvirket af en klasse.

Ved også, hvad er stilattribut i HTML? Definition og brug. Det stilegenskab angiver en inline stil for et element. Det stilegenskab vil tilsidesætte evt stil sat globalt, f.eks. stilarter angivet i < stil > tag eller i en ekstern stil ark.

På samme måde, hvordan tilføjer du en klasseattribut?

Til tilføje en klasse , går du til dit element, og ligesom ID'er, dig tilføje klasse = (I stedet for id=) og indsæt din klasse navn. "Vælg klasse intro og indstil dens skrifttypevægt til fed."

Hvorfor bruger vi klasse i HTML?

Klasse i HTML bruges at henvise CSS (Cascading style sheet), hvortil vi ansøger en stil eller egenskab i CSS-fil. Klasse i HTML bruges at henvise CSS (Cascading style sheet), hvortil vi ansøger en stil eller egenskab i CSS-fil.

Anbefalede: