Indholdsfortegnelse:

Hvad er stub og skelet i webtjenester?
Hvad er stub og skelet i webtjenester?

Video: Hvad er stub og skelet i webtjenester?

Video: Hvad er stub og skelet i webtjenester?
Video: SOAP Web Services 03 - Writing a Web service Client: Stub generation 2024, Kan
Anonim

Stubbe og skeletter

EN stub for et fjernobjekt fungerer som en klients lokale repræsentant eller proxy for fjernobjektet. I RMI, en stub for et fjernt objekt implementerer det samme sæt fjerngrænseflader, som et fjernt objekt implementerer.

På samme måde, hvad er stub og skelet?

Stub og skelet begge skjuler en vis kompleksitet. Det stub skjuler serialiseringen af parametre og kommunikationen på netværksniveau for at præsentere en simpel opkaldsmekanisme for den, der ringer. Det skelet er ansvarlig for at sende opkaldet til den faktiske fjernobjektimplementering.

Derudover, hvad er forbruger i webtjenester? Web Services forbrugere og udbydere. Webtjenester forbruger - Som en forbruger , Sterling B2B Integrator forbruger eksternt Webtjenester og giver en måde at tjekke ekstern WSDL ind og generere dynamisk tjenester der kan bruges i en forretningsproces til at generere en SOAP-anmodning.

Desuden, hvad er stub klasse i webservice?

En forbrugerapplikation får adgang Webservice funktionalitet ved at kalde metoder i stub klasse , som sender SOAP-beskeder til serveren. For mere information, se: Generering Webtjenester.

Hvilken rolle spiller stub og skelet i RMI?

Det Stub er klassen, der implementerer fjerngrænsefladen. Den fungerer som en pladsholder på klientsiden for det eksterne objekt. Det skelet faktisk kender de rigtige fjerntliggende objekter uddelegerer stubs anmode om det og returnerer svaret til stub . Du har brug for begge dele, da de er de væsentlige byggesten til RMI.

Anbefalede: