Hvad er LDAP-skema?
Hvad er LDAP-skema?

Video: Hvad er LDAP-skema?

Video: Hvad er LDAP-skema?
Video: What is LDAP (Lightweight Directory Access Protocol)? 2024, Kan
Anonim

An LDAP skema er et sæt regler, der definerer, hvad der kan gemmes som poster i en LDAP vejviser. Elementerne i en skema er attributter, syntakser og objektklasser. LDAP biblioteksservere giver mulighed for at håndhæve skema for at sikre, at katalogændringer foretages vha LDAP driften er i overensstemmelse hermed.

Ligeledes spørger folk, hvad er LDAP med enkle ord?

Lightweight Directory Access Protocol ( LDAP ) er en klient/server-protokol, der bruges til at få adgang til og administrere katalogoplysninger. Den læser og redigerer mapper over IP-netværk og kører direkte over TCP/IP vha enkel strengformater til dataoverførsel.

Ved også, hvad er LDAP til? LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) er en åben og tværplatformsprotokol anvendes til directory services autentificering. LDAP giver det kommunikationssprog, der applikationer brug at kommunikere med andre katalogtjenester-servere.

På samme måde spørger folk, hvad er LDAP, og hvordan virker det?

LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) er en internetprotokol, som bruges til at slå data op fra en server. Denne åbne protokol bruges til at gemme såvel som at hente information fra en hierarkisk biblioteksstruktur kaldet biblioteksinformationstræ. Det blev udviklet som en front-end til X.

Hvad er LDAP ObjectClass?

Objektklasse attribut angiver objektklasserne for en post, som (blandt andet) bruges i forbindelse med det kontrollerende skema til at bestemme de tilladte attributter for en post. Hver LDAP Entry skal have nøjagtig en STRUKTURAL objektklasse , og den kan have nul eller flere AUXILIARY-klasser.

Anbefalede: