Hvad er en LDAP-attribut?
Hvad er en LDAP-attribut?

Video: Hvad er en LDAP-attribut?

Video: Hvad er en LDAP-attribut?
Video: What is LDAP and Active Directory ? How LDAP works and what is the structure of LDAP/AD? 2024, April
Anonim

LDAP # Attribut har en attributTypes, som indeholder navnet på det attribut (som linker det til en Attribut Type) og et valgfrit sæt af Attribut Valgmuligheder og en samling af en eller flere værdier. EN LDAP Posten indeholder en samling af Egenskaber . Attribut er defineret i LDAP Skema.

Ved også, hvad er LDAP til?

LDAP står for Lightweight Directory Access Protocol. Det er Brugt i Active Directory til at kommunikere brugerforespørgsler.. f.eks. LDAP måske brugt af brugere til at søge og lokalisere et bestemt objekt som en laserprinter i et domæne.

Ligeledes, hvad er LDAP, og hvordan virker det? LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) er en internetprotokol, som bruges til at slå data op fra en server. Denne åbne protokol bruges til at gemme såvel som at hente information fra en hierarkisk biblioteksstruktur kaldet biblioteksinformationstræ. Det blev udviklet som en front-end til X.

På samme måde kan man spørge, hvad er LDAP i simple ord?

Lightweight Directory Access Protocol ( LDAP ) er en klient/server-protokol, der bruges til at få adgang til og administrere katalogoplysninger. Den læser og redigerer mapper over IP-netværk og kører direkte over TCP/IP vha enkel strengformater til dataoverførsel.

Hvad er LDAP-navnet?

LDAP DN'er og RDN'er. En fornem navn (normalt kun forkortet til "DN") identificerer entydigt en post og beskriver dens position i DIT. DN'er består af nul eller flere kommaseparerede komponenter kaldet relative distinguished navne , eller RDN'er.

Anbefalede: