Hvad er et kartesisk produkttilslutning?
Hvad er et kartesisk produkttilslutning?

Video: Hvad er et kartesisk produkttilslutning?

Video: Hvad er et kartesisk produkttilslutning?
Video: SQL: Cartesian Product; Joins 2024, Kan
Anonim

EN Cartesisk tilslutning eller Kartesisk produkt er en tilslutte af hver række i en tabel til hver række i en anden tabel. Dette sker normalt, når der ikke matches tilslutte kolonner er angivet. For eksempel, hvis tabel A med 100 rækker er sluttede sig til med tabel B med 1000 rækker, en Cartesisk tilslutning vil returnere 100.000 rækker.

På samme måde kan du spørge, hvad er forskellen mellem kartesisk produkt og join?

SQL INDRE TILSLUTTE : Det returnerer de poster (eller rækker), der er til stede i begge tabeller, hvis der er mindst én match mellem kolonner. SQL KRYDSFIND : Det returnerer Kartesisk produkt af begge tabeller. Kartesisk produkt betyder antal rækker i tabel 1 ganget med antal rækker i tabel 2.

For det andet, hvad er Cartesian i databasen? EN kartesisk join, også kendt som en kartesisk produkt, er en sammenføjning af hver række i en tabel til hver række i en anden tabel. For eksempel, hvis tabel A har 100 rækker og er forbundet med tabel B, som har 1.000 rækker, kartesisk join vil resultere i 100.000 rækker.

På samme måde, hvad er brugen af Cartesian join?

EN krydsforbindelse bruges, når du ønsker at skabe en kombination af hver række fra to tabeller. Alle rækkekombinationer er inkluderet i resultatet; dette kaldes almindeligvis kryds produkt join . En fælles brug for en krydsforbindelse er at skabe opnå alle kombinationer af elementer, såsom farver og størrelser.

Er indre led et kartesisk produkt?

Det CARTESIAN JOIN eller KRYDS TILSLUTTE returnerer Kartesisk produkt af postsættene fra to eller flere sammenføjede tabeller. Det svarer således til en indre sammenføjning hvor er tilslutte -tilstand evalueres altid til enten Sand eller hvor tilslutte -tilstand er fraværende i redegørelsen.

Anbefalede: