Er en krydsforbindelse et kartesisk produkt?
Er en krydsforbindelse et kartesisk produkt?

Video: Er en krydsforbindelse et kartesisk produkt?

Video: Er en krydsforbindelse et kartesisk produkt?
Video: CASIO fx-991CW fx-570CW CLASSWIZ Calculator Full Example Manual 2024, Kan
Anonim

Både slutter sig til give samme resultat. Kryds - tilslutte er SQL 99 tilslutte og Kartesisk produkt er Oracle Proprietær tilslutte . EN kryds - tilslutte der ikke har en 'hvor'-klausul giver Kartesisk produkt . Kartesisk produkt resultat-sæt indeholder antallet af rækker i den første tabel, ganget med antallet af rækker i den anden tabel.

Ved også, hvad en cross join gør?

I SQL er KRYDSFIND bruges til at kombinere hver række i den første tabel med hver række i den anden tabel. Det er også kendt som den kartesiske tilslutte da det returnerer det kartesiske produkt af rækkesættene fra de sammenføjede tabeller.

Ved også, hvordan skriver man en krydsforbindelse? Hvis WHERE-klausulen bruges med KRYDSFIND , den fungerer som en INNER TILSLUTTE . En alternativ måde at opnå det samme resultat på er at bruge kolonnenavne adskilt med kommaer efter SELECT og nævne de involverede tabelnavne efter en FROM-sætning. Eksempel: Her er et eksempel på krydsforbindelse i SQL mellem to tabeller.

Desuden, hvad er en kartesisk joinforbindelse i SQL?

EN Cartesisk tilslutning eller kartesisk produkt er en tilslutte af hver række i en tabel til hver række i en anden tabel. Dette sker normalt, når der ikke matches tilslutte kolonner er angivet. For eksempel, hvis tabel A med 100 rækker er sammenføjet med tabel B med 1000 rækker, Cartesisk tilslutning vil returnere 100.000 rækker.

Hvad er Cartesian i databasen?

Det kartesisk produkt, også kaldet en krydsforbindelse, returnerer alle rækkerne i alle de tabeller, der er angivet i forespørgslen. Hver række i den første tabel er parret med alle rækkerne i den anden tabel. Dette sker, når der ikke er nogen relation defineret mellem de to tabeller.

Anbefalede: