Hvad er kartesisk produkt i SQL Server?
Hvad er kartesisk produkt i SQL Server?

Video: Hvad er kartesisk produkt i SQL Server?

Video: Hvad er kartesisk produkt i SQL Server?
Video: SQL Tutorial 13 Introduction to JOIN, cartesian product 2024, Kan
Anonim

Det Kartesisk produkt , også benævnt en kryds -join, returnerer alle rækkerne i alle de tabeller, der er angivet i forespørgslen. Hver række i den første tabel er parret med alle rækkerne i den anden tabel. Dette sker, når der ikke er nogen relation defineret mellem de to tabeller. Både AUTHOR- og STORE-tabellerne har ti rækker.

Når man tager dette i betragtning, er Cross join det samme som Cartesian produkt?

Både slutter sig til give samme resultat. Kryds - tilslutte er SQL 99 tilslutte og Kartesisk produkt er Oracle Proprietær tilslutte . EN kryds - tilslutte der ikke har en 'hvor'-klausul giver Kartesisk produkt . Kartesisk produkt resultat-sæt indeholder antallet af rækker i den første tabel, ganget med antallet af rækker i den anden tabel.

Derudover, hvad er cross join i SQL med eksempel? Det KRYDSFIND forenede hver række fra den første tabel (T1) med hver række fra den anden tabel (T2). Med andre ord krydsforbindelse returnerer et kartesisk produkt af rækker fra begge tabeller. Det KRYDSFIND får en række fra den første tabel (T1) og opretter derefter en ny række for hver række i den anden tabel (T2).

Udover dette, hvad forårsager kartesisk produkt?

I en CARTESIAN JOIN der er en joinforbindelse for hver række i en tabel til hver række i en anden tabel. I mangel af en WHERE-tilstand CARTESIAN JOIN vil opføre sig som en CARTESIAN PRODUKT . dvs. antallet af rækker i resultatsættet er produkt af antallet af rækker i de to tabeller.

Hvad er en produkttilslutning?

Definition af Produkt Deltag Det produkt deltage sammenligner hver kvalificerende række fra en relation med hver kvalificerende række fra den anden relation og gemmer de rækker, der matcher WHERE-prædikatfilteret. Der er ikke angivet nogen WHERE-sætning i forespørgslen. Det tilslutte er på ulighedsbetingelse. Der er ORed tilslutte betingelser.

Anbefalede: