Indholdsfortegnelse:

Hvad er import pandaer i Python?
Hvad er import pandaer i Python?

Video: Hvad er import pandaer i Python?

Video: Hvad er import pandaer i Python?
Video: How import works in Python | Python Tutorial - Day #44 2024, Kan
Anonim

pandaer er et bibliotek, du installerer, så det er lokalt for din Python installation. importere pandaer som pd. ganske enkelt import biblioteket det aktuelle navneområde, men i stedet for at bruge navnet pandaer , er det instrueret i at bruge navnet pd i stedet for.

Og hvad er pandaerne i Python?

Pandaer er et datamanipulationsværktøj på højt niveau udviklet af Wes McKinney. Den er bygget på Numpy-pakken, og dens nøgledatastruktur kaldes DataFrame. DataFrames giver dig mulighed for at gemme og manipulere tabeldata i rækker af observationer og kolonner med variable.

Desuden, hvorfor importerer vi pandaer i Python? Pandaer er et bibliotek skrevet til Python programmeringssprog til datamanipulation og analyse. Det tilbyder især datastrukturer og operationer til at manipulere numeriske tabeller og tidsserier, som er paneldata. Derfor hedder biblioteket er Pandaer . Pandaer biblioteket er bygget på NumPy-pakken.

Simpelthen, hvordan bruger du pandaer i Python?

Når du vil bruge Pandas til dataanalyse, vil du normalt bruge det på en af tre forskellige måder:

  1. Konverter en Pythons liste, ordbog eller Numpy-array til en Pandas-dataramme.
  2. Åbn en lokal fil ved hjælp af Pandas, normalt en CSV-fil, men kan også være en afgrænset tekstfil (som TSV), Excel osv.

Er pandaer indbygget i Python?

pandaer . pandaer er et hurtigt, kraftfuldt, fleksibelt og brugervenligt open source-dataanalyse- og manipulationsværktøj, bygget oven på Python programmeringssprog. Installere pandaer nu!

Anbefalede: