Indholdsfortegnelse:

Hvad er et eksempel på et orakel?
Hvad er et eksempel på et orakel?

Video: Hvad er et eksempel på et orakel?

Video: Hvad er et eksempel på et orakel?
Video: ⚠️ Hvad er dine udfordringer og hvordan overkommer du dem? 💪🏻⛰️ ( Tarot læsning vælg et kort ) 2024, Kan
Anonim

Definitionen af en orakel er en person med stor visdom eller nogen, der menes at have kommunikation med en guddom. An eksempel på et orakel er en, der har samtaler med Gud. " Oracle ." Din ordbog. LoveToKnow.

Når man tager dette i betragtning, hvad vil det sige at være et orakel?

An orakel er en person eller et agentur, der anses for at give kloge og indsigtsfulde råd eller profetiske forudsigelser eller forudsigelse af fremtiden, inspireret af guderne. Som sådan er det en form for spådom.

Og hvad er Guds orakler? navneord. (især i det antikke Grækenland) en ytring, ofte tvetydig eller uklar, givet af en præst eller præstinde ved en helligdom som svar på en Gud til en forespørgsel. det bureau eller medie, der giver sådanne svar. en helligdom eller et sted, hvor sådanne svar blev givet: Apollons orakel i Delphi.

Hvordan bruger du Oracle på denne måde i en sætning?

Oracle Sætningseksempler

  1. Oraklet i Delphi fik faktisk ret.
  2. Han er manden, som oraklet betød.
  3. Vi vil endelig være i stand til at bygge et orakel, og vi vil bruge det værktøj, den samling af livserfaringer, til at optimere vores eget liv.

Er Oracle et DBMS?

Enhver RDBMS er derfor en DBMS . Oracle er en relationel database, så det er en RDBMS. DBMS = Database Management System . Eksempler ville være Oracle , MySQL, SQL Server, PostgreSQL.

Anbefalede: