Hvordan sletter jeg en linje i Xcode?
Hvordan sletter jeg en linje i Xcode?

Video: Hvordan sletter jeg en linje i Xcode?

Video: Hvordan sletter jeg en linje i Xcode?
Video: Давайте создадим простой экран входа для iPhone в Xcode (SwiftUI) 2024, Kan
Anonim

Testet på XCode 3.2 på Snow Leopard. Til slette en linje : Ctrl - A for at gå til begyndelsen af linje , derefter Ctrl - K til slette det, og en anden gang Ctrl - K at fjerne den tomme linje.

Også spurgt, hvordan skriver man en slettelinje?

Placer tekstmarkøren i begyndelsen af linje af tekst. På dit tastatur skal du trykke og holde venstre eller højre Shift-tast nede og derefter trykke på Afslut-tasten for at fremhæve hele linje . Tryk på Slet nøgle til slette det linje af tekst.

På samme måde, hvordan sletter jeg en linje i Netbeans? Tryk på Ctrl+x eller Ctrl+e, mens markøren er på linje skal slettes. Kommandoen vil slette det linje og placer markøren til begyndelsen af næste linje.

Tilsvarende, hvordan sletter jeg en linje i Visual Studio?

Som standard er det bundet til Ctrl + Shift + L, men du kan give det, hvad du vil i Værktøjer | Indstillinger | Tastatur. Ctrl + Shift + L vil slette det linje og ikke kopiere til udklipsholderen.

Hvordan sletter jeg et skema i Xcode?

Til slette et mål vælg dit projekt fra projektnavigatoren for at åbne projekteditoren. Vælg det mål, du ønsker slette fra venstre side af projekteditoren og tryk på Slet nøgle.

Anbefalede: