Hvad er en målramme i Word?
Hvad er en målramme i Word?

Video: Hvad er en målramme i Word?

Video: Hvad er en målramme i Word?
Video: How to Create a Frame for a Page in Microsoft Word : Tech Niche 2024, Kan
Anonim

Sådan opretter du en Målramme Inden for en Ord Dokument. Brugere er i stand til at angive ramme som vil vise destinationsdokumentet eller websiden for et givet hyperlink. De kan gøre ved hjælp af målramme funktion.

Tilsvarende, hvad er en målramme?

Et link mål er typisk angivet ved brug rammer sider. Det mål fortæller linket hvilken ramme at påvirke: Når der klikkes på linket, indlæses den nye side i målramme . Det mål kan pege på en bestemt ramme , eller det kan være en speciel type mål : Samme Ramme : _self (åbner link i sit eget ramme )

Ligeledes, hvad er et skærmtip i Word? Skærmtips er små vinduer, der viser beskrivende tekst, når du hviler markøren på en kommando eller kontrol. Forbedret Skærmtips er større vinduer, der viser mere beskrivende tekst end en Skærmtip og kan have et link til en hjælpeartikel.

Hvordan opretter du en ramme i Word på denne måde?

Indsæt rammer ind i Ord 2007 Trin 2: I det kommende Ord Vinduet Indstillinger, find punktet Tilpas i venstre panel. I det tilsvarende højre panel skal du vælge Kommandoer ikke på båndet fra rulle-ned-boksen mærket med Vælg kommandoer fra. Find Indsæt i den midterste sektion Ramme og klik på Tilføj. Klik til sidst på OK.

Hvordan åbner jeg en anden fane i Word?

Her er et nærmere kig på ny fane bar. Nu når du åbne ny dokumenter, indlæses de i en ny fane inde Ord i stedet for i en ny vindue. Klik på dokumenttitlerne for at skifte mellem åben filer, skal du dobbeltklikke på et tomt felt fanen område til åben -en ny tomt dokument, eller klik på X'et på et aktivt dokument fanen at lukke den.

Anbefalede: