Hvad er en navbar i HTML?
Hvad er en navbar i HTML?

Video: Hvad er en navbar i HTML?

Video: Hvad er en navbar i HTML?
Video: How to Create Responsive Navigation Bar using HTML and CSS 2024, Kan
Anonim

: Navigationssektionselementet

Det HTML element repræsenterer en sektion af en side, hvis formål er at give navigationslinks, enten i det aktuelle dokument eller til andre dokumenter. Almindelige eksempler på navigationssektioner er menuer, indholdsfortegnelser og indekser.

Derfor, hvad er navbar i HTML?

Det tag definerer et sæt navigationslinks. Elementet er kun beregnet til større blok af navigationslinks. Browsere, såsom skærmlæsere til handicappede brugere, kan bruge dette element til at afgøre, om den indledende gengivelse af dette indhold skal udelades.

For det andet, hvordan bruger du querySelector? Det querySelector () metode i HTML bruges til at returnere det første element, der matcher en eller flere specificerede CSS-vælger(e) i dokumentet. Bemærk: Den querySelector ()-metoden returnerer kun det første element, der matcher de angivne vælgere. For at returnere alle kampene, brug querySelectorAll () metode. Vælgere er det obligatoriske felt.

Med hensyn til dette, hvordan opretter jeg en navigationslinje i HTML og CSS?

Tilføj text-align:center til

  • eller for at centrere links. Tilføj grænseegenskaben til

    tilføje en kant omkring navbar . Hvis du også vil have grænser inde i navbar , tilføje en kant-bund til alle

    • elementer, bortset fra det sidste: Hjem.

      Hvad er NAV tag?

      HTML | < nav > Tag Den < nav > tag bruges til at angive navigationssektionen i HTML-dokumenter. Disse links kan placeres inde i en nav tag . Med andre ord, nav element repræsenterer sektion af siden, hvis formål er at give navigationslinks, enten i det aktuelle dokument eller til et andet dokument.

Anbefalede: