Hvad er abstrakt klasse i C#-interviewspørgsmål?
Hvad er abstrakt klasse i C#-interviewspørgsmål?

Video: Hvad er abstrakt klasse i C#-interviewspørgsmål?

Video: Hvad er abstrakt klasse i C#-interviewspørgsmål?
Video: Abstract Class vs Interface (Real Application Use) in C# .NET 2024, Kan
Anonim

C# og. NET-interviewspørgsmål: -Hvad er forskellene mellem abstrakt klasse og interface?

Abstrakt klasse Interface
Variabel erklæring Vi kan erklære variable I grænsefladen kan vi ikke gøre det.
Arv vs implementering Abstrakte klasser er arvet. Grænseflader er implementeret.

Hvad er abstrakt klasse i C# i denne forbindelse?

An abstrakt klasse er en speciel type klasse som ikke kan instantieres. An abstrakt klasse er designet til at blive nedarvet af underklasser, der enten implementerer eller tilsidesætter dets metoder. Du kan have funktionalitet i din abstrakt klasse -metoderne i en abstrakt klasse kan være begge dele abstrakt og beton.

Derudover, hvad er forskellen mellem abstrakt klasse og interface C#? I C# , en Interface leverer kun de angivne offentlige tjenester i grænsefladen , hvorimod en abstrakt klasse leverer de definerede offentlige tjenester i en abstrakt klasse og de medlemmer, der er arvet fra abstrakt klasse grundlag klasse.

For det andet, hvad er formålet med abstrakt klasse i C#?

Det formål af en abstrakt klasse er at definere en fælles adfærd, der kan nedarves af flere underklasser, uden at implementere det hele klasse . I C# , det abstrakt søgeord betegner både en abstrakt klasse og en ren virtuel metode.

Hvad er formålet med abstrakt klasse?

En Java abstrakt klasse er en klasse som ikke kan instansieres, hvilket betyder, at du ikke kan oprette nye forekomster af en abstrakt klasse . Det formål af en abstrakt klasse skal fungere som en base for underklasser. Denne Java abstrakt klasse tutorial forklarer hvordan abstrakte klasser er lavet i Java, hvilke regler gælder for dem.

Anbefalede: