Hvad er abstrakt klasse i Java tutorial point?
Hvad er abstrakt klasse i Java tutorial point?

Video: Hvad er abstrakt klasse i Java tutorial point?

Video: Hvad er abstrakt klasse i Java tutorial point?
Video: Публичное собеседование: Junior Java Developer. Пример, как происходит защита проекта после курсов. 2024, Kan
Anonim

EN klasse som indeholder abstrakt søgeord i dens erklæring er kendt som abstrakt klasse . Hvis en klasse er erklæret abstrakt , kan det ikke instansieres. At bruge en abstrakt klasse , du skal arve det fra en anden klasse , levere implementeringer af abstrakt metoder i det.

Desuden, hvad er brugen af abstrakt klasse i Java?

abstrakt søgeord er Brugt at skabe en abstrakt klasse og metode. Abstrakt klasse i java kan ikke instansieres. An abstrakt klasse er det meste Brugt at give en base for underklasser til at udvide og implementere abstrakt metoder og tilsidesætte eller brug de implementerede metoder i abstrakt klasse.

For det andet, hvad menes der med abstrakt klasse i Java? An abstrakt klasse , I konteksten af Java , er en superklasse, der ikke kan instansieres og bruges til at angive eller Definere generelle karakteristika. Et objekt kan ikke dannes ud fra en Java abstrakt klasse ; forsøger at instansiere en abstrakt klasse producerer kun en compiler fejl.

Også spurgt, hvad er abstrakt klasse og metode i Java?

Java abstrakte klasser og metoder Abstrakt klasse : er en begrænset klasse som ikke kan bruges til at skabe genstande (for at få adgang til det, skal det være nedarvet fra en anden klasse ). Abstrakt metode : kan kun bruges i en abstrakt klasse , og den har ikke en krop. Kroppen leveres af underklassen (nedarvet fra).

Hvad er meningen med abstrakte klasser?

Formålet med en abstrakt klasse er at definere en fælles adfærd, der kan nedarves af flere underklasser, uden at implementere det hele klasse . I C# er abstrakt søgeord betegner både en abstrakt klasse og en ren virtuel metode.

Anbefalede: