Hvad er DataFrame Loc?
Hvad er DataFrame Loc?

Video: Hvad er DataFrame Loc?

Video: Hvad er DataFrame Loc?
Video: Data Science with Python! Sorting pandas DataFrames 2024, April
Anonim

Pandas DataFrame : loc () funktion

Det loc () funktion bruges til at få adgang til en gruppe af rækker og kolonner efter etiket(er) eller en boolesk matrix.. loc er primært etiketbaseret, men kan også bruges med et boolesk array. Et boolsk array af samme længde som den akse, der skæres i skiver, f.eks. [Sandt, Falskt, Sandt].

Simpelthen, hvad er brugen af LOC i Python?

loc metode er en metode, der kun tager indeksetiketter og returnerer række eller dataramme, hvis indeksetiketten eksisterer i opkaldsdatarammen. For at downloade CSV Brugt i kode, klik her.

Ved også, hvad er forskellen mellem ILOC og Loc? loc henter rækker (eller kolonner) med bestemte etiketter fra indekset. iloc får rækker (eller kolonner) på bestemte positioner i indeks (så det tager kun heltal).

Desuden, hvad betyder loc i pandaer?

1. Jeg gætter på loc er placering og iloc er heltalsplacering. Antagelsen er, at placeringen står for, hvad de faktiske indekser er. Det plejede at slå mig op, fordi indeks og heltal begge starter med "i".

Hvad er Loc og ILOC i pandaer?

loc er etiketbaseret, hvilket betyder, at du skal angive rækker og kolonner ud fra deres række- og kolonneetiketter. iloc er heltalsindeks baseret, så du skal specificere rækker og kolonner efter deres heltalsindeks, som du gjorde i forrige øvelse.

Anbefalede: