Hvilken type stik bruges i tyndt koaksialkabel?
Hvilken type stik bruges i tyndt koaksialkabel?

Video: Hvilken type stik bruges i tyndt koaksialkabel?

Video: Hvilken type stik bruges i tyndt koaksialkabel?
Video: USB Ports, Cables, Types, & Connectors 2024, Marts
Anonim

De mest almindelige stik brugt med Thinnet er BNC, en forkortelse for British Naval Connector eller Bajonet Neill Concelman , stik (se figur 8-5). Det grundlæggende BNC-stik er en hantype monteret i hver ende af et kabel.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er typerne af kabler og stik?

Der er tre specifikke typer netværk kabler , og stik forbundet med hver, som du skal kende til denne eksamen: fiber, snoet par og koaksial. Fiber er den dyreste af de tre og kan køre den længste distance.

På samme måde, hvilken type stik bruges i et 10base2-netværk? 10BASE2 (også kendt som cheapernet, tynd Ethernet , thinnet og thinwire) er en variant af Ethernet der bruger tynd koaksial kabel afsluttet med BNC stik til at opbygge et lokalt netværk.

Hvis du tager dette i betragtning, hvad er de 3 typer stik?

Der er tre typer kabel stik i en grundlæggende kabelinstallation teknikker: parsnoet stik , Coax kabel stik og fiberoptisk stik.

Hvilken type kabel bruges til internet?

Ethernet kabel Det er et af de mest almindelige værktøjer, som computere bruger til at overføre data på tværs af Internettet . En speciel venlig af Ethernet kabel , dog kaldet en cross-over kabel ,” forbinder to computere direkte til hinanden og behøver således hverken modem eller router til at overføre data.

Anbefalede: