Hvordan implementerer du en abstrakt klasse i Java?
Hvordan implementerer du en abstrakt klasse i Java?

Video: Hvordan implementerer du en abstrakt klasse i Java?

Video: Hvordan implementerer du en abstrakt klasse i Java?
Video: Java guide - Sådan arbejder du med interfaces og abstrakte klasser i Java 2024, Kan
Anonim

Hvis en klasse er erklæret abstrakt , kan det ikke instansieres. At bruge en abstrakt klasse , du skal arve det fra en anden klasse , levere implementeringer til abstrakt metoder i det. Hvis du arver en abstrakt klasse , skal du levere implementeringer til alle abstrakt metoder i det.

Kan vi desuden implementere en abstrakt klasse i Java?

Abstrakt klasse i java can ikke instantieres. Hvis abstrakt klasse har ingen metode implementering , det er bedre at bruge interface fordi java understøtter ikke flere klasse arv. Underklassen af abstrakt klasse i java skal gennemføre alle abstrakt metoder, medmindre underklassen også er en abstrakt klasse.

Efterfølgende er spørgsmålet, skal du implementere alle metoder i en abstrakt klasse? Du ikke skal implementere alle metoder i en abstrakt klasse . Men du skal implementere alle abstrakte metoder af det. Faktisk forlænger en abstrakt klasse har ingen forskel så forlænger en normal klasse . Det er ikke ligesom implementerer grænseflader.

På samme måde, hvad er formålet med abstrakt klasse i Java?

EN Java abstrakt klasse er en klasse som ikke kan instansieres, hvilket betyder, at du ikke kan oprette nye forekomster af en abstrakt klasse . Det formål af en abstrakt klasse skal fungere som en base for underklasser.

Hvad er abstrakt klasse og metode i Java?

Java abstrakte klasser og metoder Abstrakt klasse : er en begrænset klasse som ikke kan bruges til at skabe genstande (for at få adgang til det, skal det være nedarvet fra en anden klasse ). Abstrakt metode : kan kun bruges i en abstrakt klasse , og den har ikke en krop. Kroppen leveres af underklassen (nedarvet fra).

Anbefalede: